Egyéni megrendelések – óvodák, iskolák, szervezetek, cégek, projektek

Egyéni megkereséssel és egyedi árajánlattal folyamatosan valósítunk meg különböző projekteket iskolás csoportokkal, cégekkel és szervezetekkel. Munkáink között szerepelnek még oktatási segédanyagok, vetélkedők, tanösvények, tematikus séták és ismeretterjesztő előadások is.

Referencia

  • 2023-ban tematikus sétával, kalandjátékkal, ismeretterjesztő előadással és kézműves foglalkozással szerepeltünk a Budapest 150-Könyvfőváros 2023 keretei között a Kristály Színtérben.
  • 2023-ban a Bartók Béla Boulevard Tavasz fesztiválján kézműves foglalkozást tartottunk a Pozsonyi Pagonyban.
  • A Bartók Béla Boulevard Eleven Ősz fesztiválján mesefoglalkozást tartottunk, 2022-ben az Eleven Tavasz fesztiválján vettünk részt:
    Az elrabolt nyártündér kalandjátékunk itt debütált.
  • Egy egyedi fejlesztésű, szerepjátékkal egybekötött vetélkedőt szerveztünk a Margitszigeten, Gyengénlátók EGYMI által szervezett ifjúsági tábor számára 2022 nyarán.
  • A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárral szerveztünk egy tematikus karácsonyi sétát 2022-ben.
  • Az Eötvös József Kutató Központ támogatásával hoztunk létre egy rendhagyó, komplex oktatási csomagot 2021-ben, melynek keretében egy történelmi kalandjáték-sorozatot is kidolgoztunk.
  • A 2022-ben Magyarországon megtartott Eucharisztikus Világkongresszus családi napján kalandjátékot szerveztünk a Regnum Christivel a Margitszigeten.
  • Leglelkesebb iskolapartnerünk, a Szent II. János Pál Iskolaközpont diákjai számára is tartottunk  rendhagyó mesefoglalkozásokat, tematikus túrákat 2020-2022 folyamán és Macskaátok című játékos vetélkedőt is összeállítottunk az alsós napközis tábor számára 2021-ben.

Kész projektjeink közül válogatnál, vagy van egy ötleted, témád, amit szeretnél velünk megvalósítani? Keress meg minket, majd kérj programkatalógust vagy írd le mire gondoltál, mi adunk egy egyedi árajánlatot, és a Varázskuckó házhoz megy!

varazskucko.mese@gmail.com

varazskucko.mese@gmail.com

Mesecsomagjaink és foglalkozásaink is elérhetőek óvodás és iskolás csoportok számára is.

Óvodai vagy iskolai programokra kérj tőlünk egyedi árajánlatot.

varazskucko.mese@gmail.com

Az Alapcsomag és a Mese+ csomag is megrendelhető egyes foglalkozások, tanórák, illetve az egész intézmény számára.

Ha óvodapedagógus vagy pedagógus vagy és egy foglalkozás erejéig szeretnéd használni a csomagunkat, akkor írj nekünk a részletekről,
vagy hamarosan meg tudod rendelni az óvodáknak és iskoláknak szóló csomagjainkat ezen az oldalon.

Egyszeri foglalkozás: 8.000 Ft

Az egész intézmény számára korlátlanul felhasználható: 15.000 Ft

Lépj velünk kapcsolatba az varazskucko.mese@gmail.com email címen!